O NAMA

DOBRO DOŠLI

NAŠA ISTORIJA

Ocisti.ba je krenula sa radom 2015. godine u Trebinju, da bi se početkom 2020. godine proširila i počela sa uspješnim radom u Sarajevu.

Tokom dosadašnjeg rada stekli smo povjerenje kako fizičkih tako i pravnih lica, koji su prepoznali profesionalnost i kvalitet u našem radu. Restorani, hoteli, apartmani i maloprodajni objekti su samo neki od naših klijenata koji su vremenom postali prijatelji naše firme.

Naša ciljna grupa su svi koji u svom svakodnevnom funkcionisanju imaju potrebu za besprijekorno čistim stvarima, bez obzira o kom tipu materijala se radi. Spremni smo na sve vrste saradnje kako bi smo dobrim poslovnim odnosom ispunili jedan od bitnijih ciljeva - dugoročan partnerski odnos. U toku saradnje imamo maksimalno fleksibilan odnos kako bismo ispunili sve vaše želje i zahtjeve, a sve uz maksimalan kvalitet usluge i povoljne cijene.

NAŠA VIZIJA

Uvijek za nijansu čistiji od drugih. Želimo da budemo vaš prvi izbor za čistu odjeću.

NAŠA MISIJA

Maksimalno profesionalnim pristupom prema poslu i savremenim tehnologijama, pružamo usluge pranja i čišćenja, omogućavajući vam da vaše vrijeme provedete na korisniji i bolji način.

NAŠE PREDNOSTI

Pored visokokvalitetne usluge, nudimo vam mogućnost maksimalne uštede vremena. Dovoljno je da na vrlo jednostavan način popunite narudžbu na našem sajtu i naši kuriri će biti na vašoj adresi kako bi preuzeli artikle navedene u narudžbi. Takođe, nakon završenog procesa biće vam dostavljeni čisti, prethodno preuzeti artikli.