FAQ

ČESTO POSTAVLJENJA PITANJA

KAKO NAS KONTAKTIRATI

Možete nas pronaći na adresi Hilandarska br. 32, Istočno Sarajevo ili nas možete kontaktirati putem telefona +387 65 144 231 | +387 65 481 264. Takođe za bilo kakve nejasnoće možete nam pisati na email support@ocisti.ba

KAKO KREIRATI NARUDŽBU

Narudžbu možete kreirati, na vrlo jednostavan način, preko mobilne (android) i web aplikacije kroz modul cjenovnik. Na plus (+) dodate u korpu sve artikle koje želite oprati, popunite sve obavezne podatke i kliknete na dugme pošalji. Ukoliko ste sve pravilno popunili na vašu email adresu će stići informacija o narudžbi.

PREUZIMANJE I DOSTAVA

Ubrzo nakon što narudžba bude zaprimljena, kontaktiraće vas naši dostavljači na broj telefona koji ste naveli kao kontakt, kako bi preuzeli artikle iz vaše narudžbe. Nakon završetka procesa koje je potrebno obaviti kako bismo realizovali vašu narudžbu, ponovo ćemo vas kontaktirati kako bismo dogovorili vrijeme i mjesto preuzimanja iste.

RAČUNI I PLAĆANJA

Nakon što provjerite sve tretirane artikle, koje ste nam povjerili, vi dobijate račun na osnovu kog plaćate naše usluge gotovinom.

Neka od vaših najčešće postavljenih pitanje

Radno vrijeme naše kurirske službe je svakim danom od 16 do 20h, subotom od 10 do 16h, a nedjeljom ne radimo. Tako da, isti dan nakon što bude završen tretman vaših artikala, iste možete očekivati na vašoj adresi.

Da preuzimamo, ali isključivo na vaš zahtjev. U tom slučaju ne snosimo nikakvu odgovornost ukoliko nastanu neka oštećenja ili rezultati tretmana ne budu očekivani.

Ukoliko se ne sjećate koje je artikle obuhvatala narudžba, to uvijek možete provjeriti u mail-u koji ste dobili nakon kreiranja narudžbe.

Da, naravno da možete. Samo prilikom kreiranja narudžbe unesete broj telefona za koji veže viber aplikacija a u napomeni napišete da želite komunikaciju preko viber-a.

Klikom na link ispod možete da preuzmete i instalirate aplikaciju za mobilni telefon sa android operativnim sistemom.

ocisti.ba

Na dnu svake stranice, tj. u footeru, postoji polje NEWSLETTER, gdje treba da unesete samo vaše ime i email adresu i mi ćemo vas redovno obavještavati o akcijama i popustima naše praonice.