USLUGE

NAŠE USLUGE

HEMIJSKO ČIŠĆENJE

Naš pristup hemijskom čišćenju se razlikuje od ostalih zbog predanosti i stručnog pristupanja primljenoj robi. Korišćenje vrhunske tehnologije i konstantno unapređenje poslovanja odražava se i na prepoznatljiv kvalitet naše usluge. Odlikujemo se i visokim kvalitetom usljed stručnog usavršavanja svih naših radnika koji imaju pregršt iskustva sa svim tkaninama. Svaki predmet koji obrađujemo za naše korisnike, sem materijalne, ima i ličnu vrijednost, te je posvećenost svakom artiklu maksimalna. Mi koristimo najsavremenije mašine FIRBIMATIC koja je poznata vodeća firma FMB grupe za proizvodnju mašina za hemijsko čišćenje na tržištu. Bez konkurencije najbolji proizvođač mašina koje se koriste na ex YU prostoru.

PRANJE I PEGLANJE

Važno je napomenuti kako se svaka narudžba pere zasebno, što znači da vašu narudžbu obrađujemo zasebno od narudžbi ostalih klijenata. Naše savremene mašine su pogodne za pranje svih vrsta deka, jorgana, peškira, posteljina, zavjesa, paravana. Time vam garantujemo najveću moguću higijenu i kvalitet. Za pranje i tretiranje vašeg veša koristimo vrhunske deterdžente, omekšivače i aditive, odnosno sredstva za uklanjanje mrlja, koji garantuju visok stepen čistoće, a pritom održavaju kvalitet tkanine i postojanost boja. Kod nas su zaposleni stručni i obučeni radnici koji su tu da eliminišu svaku mogućnost oštećenja prilikom sušenja i peglanja veša. Nakon procesa sušenja i peglanja, veš se pažljivo pakuje i priprema za dostavu. Veš se pere u modernim i redovno servisiranim mašinama.

PEGLANJE

Peglanje veša se vrši profesionalnim valjkom i peglama, vodeći računa o načinu peglanja prema vrsti tkanine. Svako od nas ima neki omiljeni odjevni predmet koji, ma koliko se trudio, nemoguće ispeglati. Mi vam garantujemo da ćete ovom našom uslugom biti više nego zadovoljni i da više nećete ni razmišljati o neuspješnim pokušajima peglanja.

ČIŠĆENJE I FARBANJE KOŽE

Koža je materijal koji svi volimo nostiti u različitim varijantama, ali i materijal koji nije baš jednostavno održavati. Naše osoblje obučeno za čišćenje glatke i brušene kože, nudi vrhunsku uslugu čišćenja i farbanja kožnih odjevnih predmeta. Metoda čišćenja starih majstora dovode do stručnog pristupa i isključivo mašinskom obradom u hemijskom procesu.

FARBANJE TEKSTILA

Da biste osvježili boju vaših odjevnih predmeta, potrebno je samo da se obratite nama. Da bi tekstil poprimio željenu boju i naša usluga bila uspješno obavljena brine se profesionalno osoblje koje na posebno odabranim temperaturama farba i suši vašu garderobu.

HOTELSKI PROGRAM

Čistoća, mekoća i miris svježe opranog veša svakom gostu pokreće osjećaj pažnje i upotpunjuje njegov doživljaj. Hotelske sobe, apartmani i kupatila moraju ispunjavati najviše higijenske standarde, kako bi vaši gosti bili zadovoljni, zato mi posebnu pažnju posvećujemo vašem vešu, kako bi gosti prenijeli jedinstven osjećaj opuštanja, svježine i brige za njegovo zdravlje. Zadovoljstvo vaših gostiju je najbolja pohvala našeg kvaliteta a samim tim i garancija da će se gosti uvijek vraćati jer znaju da su im udobnost i zdravlje na prvom mjestu. Svaki vaš prijedlog poslušaćemo sa velikom pažnjom i učinićemo sve kako bi Vi bili što zadovoljniji.